Hvem er vi

Ivan Normann Andersen

Ivan Normann Andersen

  • +45 61 26 17 45

Cand.phil. i historie fra Aarhus Universitet. Har skiftet fokus fra middelalderens klostre til nutidige lokalsamfund, smådriftvirksomheder og borgerprojekter. Optaget på masteruddannelsen i landdistriktsforskning og landskabsforvaltning, KU Life (2013-). Bor i Veddinge Bakker og engageret i stort og småt, grønt og socialt på Odsherred.


Mette Petersen

Mette Petersen

Kontakt

Miljøplanlægger og indehaver af Økoliv.nu. Projektmager om lokal og bæredygtig udvikling. Brænder for den lille og den store omstilling, der giver livskvalitet, social og miljømæssig værdi i yderområderne. Bor i økofællesskabet Fri og Fro i Odsherred.


Carsten Ørting Andersen

Carsten Ørting Andersen

Er uddannet pædagog fra Rudolf Steiner Børnehaveseminariet i Charlottenlund, og har diplom i ledelse fra Syddansk Universitet. Har arbejdet med div. grønne - og socialpædagogiske projekter. Leder af den socialøkonomiske virksomhed Grøn Omsorg siden 2012.


Mona Hvid

Mona Hvid

Mona Hvid arbejder som proceskonsulent, projektleder, foredragsholder, underviser, networker. Tidligere direktør for bp-u a/s, nu for Landliv a/s. Beskæftiger sig med udvikling indenfor landdistrikter, virksomheder, grupper (f.eks. overgangen til den 3. alder) og personer. Er uddannet socialrådgiver 1996 fra Odense Universitet Center.


Lise Jørgensen

Lise Jørgensen

  • +45 26 18 59 32

Har i en årrække arbejdet som projektleder inden for uddannelse - og erhvervsafklaring. Har arbejdet som producent og fundraiser for kulturelle og sociale projekter. Er desuden tekstforfatter og skribent. Er uddannet fra Københavns Universitet (litteraturvidenskab), og er certificeret konfliktløser fra Istitute for The Work i USA.


Gitte Olin Larsen

Gitte Olin Larsen

Leder af frivilligcentret for forebyggelse af vold 'Medusa' i Holbæk. Uddannet socialrådgiver. Har en master i socialt entreprenørskab. Har desuden arbejdet som socialrådgiver og sagsbehandler i en længere årrække.